AKTUELNO

Igor i Dalibor su bili veoma bliski.

Nepoznati muškarac je 15. juna ove godine zapalio automobil marke BMW koji je u vlasništvu Igora Andonova, rođenog brata repera Dalibora Andonova Grua.

Paljenje automobila desilo se u noći na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, na beogradskoj opštini Zvezdara.

Osoba za kojom je policija tragala najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Foto: Pink.rs.

- Posle eksplozije, vatra je buknula za nekoliko sekundi i praktično je izgoreo ceo automobil. Dokazi ukazuju da je auto namerno zapaljen. Isključena je mogućnost da se sam zapalio, to jest da su u pitanju instalacije ili nešto slično - rekao je tada izvor.

Prema njegovim rečima, policija je juče pokušala da prikupi tragove koje je piroman ostavio oko automobila, ali i snimke sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada.

Foto: Pink.rs.

Gruov brat Igor bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije. Ne bih ništa više da pričam na ovu temu, zaista je suvišno da bilo šta dalje komentarišem - rekao je tada Gru za Pink.rs

Podsetimo, čuveni srpski reper Dalibor Andonov Gru (46), poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" kada je vozeći kajt upao u Dunav. Tragično stradalog repera na obalu su čamcem izvukli prijatelji. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Foto: Pink.rs.

#Dalibor Andonov Gru

'